Slimme droogkasten

Slimme droogkasten

Een wasdroger met wifi bedien je indien gewenst vanaf je smartphone of tablet. Met een slimme wasdroger zet je bijvoorbeeld vanaf je werk je droger aan. Zo heb je droog beddengoed zodra je thuis komt. Handig aan een wasdroger met app is dat je via je smartphone ziet wanneer je was droog is. Wil je slim drogen, neem dan een wasdroger met wifi.

Via je telefoon een melding krijgen dat de slimme droger klaar is of aangezet kan worden. De communicatie tussen de droger en uw telefoon, tablet of smartwatch is erg belangrijk. Nog belangrijker is de communicatie tussen de slimme droger en de slimme wasmachine. Deze twee apparaten zijn zo op elkaar afgesteld dat de droger precies weet wanneer de was klaar is en wanneer de droger zich moet gaan klaar maken voor zijn programma. Ook uw droger verbinden met uw agenda kan er voor zorgen dat de droger weet wanneer die zijn programma moet starten.

Meldingen

De slimme droger kan u meldingen sturen over de staat van het apparaat, of het programma is afgerond of wanneer de wasmachine klaar is voor gebruik.

Leren en ontwikkelen

Het leren en ontwikkelen van de slimme droger is erg belangrijk voor het gebruik van de droger, de droger kan leren juiste programma’s te draaien voor uw kleding en stelt zichzelf juist in.

Besturing via app

Een erg functionele functie is het op afstand besturen van de droger, zo kunt u zonder naar de wasmachine te lopen de droger aanzetten. Naast dat de droger dit ook zich zelf kan aanleren is het altijd fijn om ook zelf het apparaat te kunnen besturen.