Beko wasmachines

Beko wasmachines

Beko wasmachines (5 gevonden)

Beko wasmachines staan garant voor een hoog rendement, een zeer duurzame werking en lage geluidsniveaus. Met de ProSmart™ Inventer-motor van Beko kan je energiezuiniger wassen wat de elektriciteitsrekening laag houdt en ze wast ook nog eens stiller. Wil je daarnaast te allen tijde je hobby’s of sport blijven beoefenen zonder je zorgen te maken over die vlekken op je kledij? Dan biedt de StainExpert™ van Beko je de oplossing met verschillende wasprogramma’s met verscheidene temperaturen, wastijden en speciale inweekfases om maar liefst 24 soorten vlekken uit je kledij te halen.

Beko staat voor goede, voordelige wasmachines met een lange levensduur. Ze leveren praktische machines die eenvoudig zijn te gebruiken. De functionaliteiten op een Beko wasmachine zijn duidelijk en doelgericht.

Beko WTV7735XS0 is  de Beko topper voor kleine huishoudens. Deze populaire Beko  wasmachine heeft een trommel van 7 kilo. De prijs/kwaliteit verhouding van dit model is dik in orde.

Gezinnen en huishoudens die opzoek zijn naar een wasmachine uit de lagere prijsklasse, moeten Beko WTV8744XDOS eens bekijken. De machine is voorzien van veel functionaliteit, zoals automatische wasmiddeldosering. Dit is bij andere fabrikanten alleen beschikbaar op de wasautomaten uit het hogere prijs segment.

Interessante functionaliteiten van Beko wasmachines

  • Als je regelmatig wast dan verbruik je aardig wat energie. Zonde voor het milieu en voor je portemonnee, dacht Beko en ontwikkelde een speciale motor. De ProSmart Inverter-motor biedt een energie-efficiëntie tot A+++ -70% en dat merk je zeker op je energierekening!
  • Als strijken niet tot jouw favoriete bezigheden behoort of als je er simpelweg geen tijd voor hebt dan komt Beko met een oplossing. Met de SteamTherapy-technologie worden de kreukels in jouw wasgoed tot wel 58% verminderd.
  • Beko introduceert de CoolClean-technologie waarmee je normaal verontreinigende was kunt doen op 20 graden Celsius, dit bespaart je 75% van de energie.
  • Het automatische watercontrolesysteem op de Beko wasmachines regelt dat de hoeveelheid water automatisch wordt aangepast op de hoeveelheid lading in de machine.
  • Beko heeft een wasprogramma met de naam ‘Daily Express’. Met dit programma kun je een grote was draaien op 30 graden Celsius in slechts 28 minuten. Daarnaast is er nog een ander, erg handig, programma Xpress Super Short. Dit is een programma waarmee je licht verontreinigende kleding tot 2 kilo kunt wassen in maar 14 minuten.